Darko Janković Darko Janković

Darko Janković

(1984 + 2018)

For detailed information please contact:
SVETA GORA FUNERAL HOME, Chicago, tel 773-588-2200.Photo and Video

CONDOLENCES

Janko Vukcevic (Cetinje , Montenegro)

Primite nase iskreno saucesce porodica Vukcevic

Dijana Jankovic (Čikago , Amerika)

Draga Dijana primi naiskrenije saucesce povodom smrti tvog supruga od Mia Sredanovica sa porodicom.

Dijana Jankovic (Čikago , Amerika)

Draga Dijana primi najiskrenije saučešce povodom smrti tvoga supruga od Mia Sredanovica sa porodicom.

Mio Sredanovic (Cetinje , Crna Gora)

Draga Dijana primi najiskrenije saučesce povodom smrti tvoga supruga.

Nina Dincer (Columbus , OH)

Primite moje iskreno saučeśće. Da vam Bog podari snage i ljubavi kroz ove teške trenutke. Počastvovana sam što sam imala priliku poznavati tako jedno dobro i plemenito biće. Bio je najbolji sin, brat, muž, tata, zet, i prijatelj, a sada naš andjeo. Zauvijek će ostati u lijepom i dugom sjećanju. Počivaj u miru dragi nas Darko.

Marko Djeric (Niles , IL)

U ovom svetu nista tuznije od smrti nema a pogotovo kada nas ovako rano napustas! Sve bi to bilo jos tuznije da ne postoji Rajsko naselje,zato znaj da sam te voleo i uvek cu te voleti kao brata i verujem i molim se Bogu da ce dusu tvoju tamo nastaniti do dana kada cemo se opet sresti i drugovati!

Danijela Roncevic (Brooklyn , New York)

Iskreno saucesce Darkovoj porodici. Bila mi je čast poznavati ga. Dijana, drzi se i budi hrabra. Jako mi je zao.

Andjela i Stevan Vujovic (Cetinje , Crna Gora)

Draga Dijana primi nase iskreno saucesce.

Blazo i Branko Jovicevic (Cetinje , Crna Gora)

Primite iskreno saucesce povodom srmrti vaseg muza,oca,sina,brata i zeta.

Slobo i Krsto Stankovic (Cetinje , Montenegro)

Iskreno saucesce od porodice Stankovic

Rada i Momcilo Djuric (Oakville , Canada)

So sorry for your loss. Primi nase iskrene saucesce. Vecnaja pamjat.

Emir Maljević (Cetinje , Crna Gora)

Dijana primi naše iskreno i duboko saučeśe. Emir Maljević sa porodicom.

Rade Ralević (Chicago , IL)

Dijana primi naše iskreno saučešće zbog gubitka tvog i našeg Darka, samo tvoje srce i duša zna kako ti je, ali znaj da nijesi sama i da smo svi sa tobom da ti se nađemo i da makar malo pomognemo i olakšamo… Rada i ja ti stojimo totalno na raspolaganju za sve… Drži se, budi hrabra i računaj još jednom na nas.

Ivana V. (Chicago , IL)

Moja slatka sestro. Danas sam baš mislila na tebe….tuga i tragedija.Vidimo se u četvrtak.

Svetlana-Ceca Đerić (Niles , IL)

Draga moja Dijana primi moje iskreno i duboko saučešće! Znam koliko ti je teško i koliki je tvoj bol…Ako mogu što pomoći tu sam 24/7.

Maja Đorđević (Oswego , IL)

Sestro moja draga, primi moje najiskrenije saučešće.. Ne mogu da verujem šta sam čula, ne želim da verujem da se ovo desilo, mislila sam da je samo jedan loš san.. Ne, ne.. Zašto Darko da ode, jedno divno biće koje ne postoji na ovaj svet, mnogo mi je žao, šta god da ti treba tu sam za tebe i tvog sina.

Mina Paranjpe (Chicago , IL)

Dijana moja draga. Reči utehe nemam, ali za podršku i sve što može da ti zatreba sam tu. Volela bih da uradim nešto, ako išta postoji ne oklevaj me pozvati.

Tamara i Bogoljub (Chicago , IL)

Jao Dijana moja,primi moje saučešće. Ne mogu rečima da ti opišem koliko mi je žao… Ako ti bilo što zatreba kad god, ja sam tu.

Milija Nedovic (Beograd , Srbija)

Draga Sestro, zatecen sam ovim gubitkom našeg zeta, a da i sam nisam znao da je toliko ozbiljno bolestan. U ovom tuznom času moraš biti jaka i hrabra. Iskreno saučešće od porodice Nedovic iz Beograda

Ivan Vulas (Budva , Crna Gora)

Dijana primi moje iskreno saucesce povodom smrti tvojega supruga.

Vesna i Misko Perović (Beograd , Srbija)

Draga naša Dijana,primi naše iskreno saučešće za Vašim dragim Darkom.Mnogo nam je žao,mlad,tek počeo da živi i ljubav da ga grije od malog anđela, malog Mihaila. Nadali smo se da će pobijediti tu opaku bolest.Dijana, šta ti reći, a uteši ti te…samo znam da će ti vaše zlato dati snage da izdržis, a kroz priču o tati, malom Mihailu, čuvace te ga u srcu!!!

Marija Mudreša (Cetinje , Crna Gora)

Mila naša Dijana,tuga je velika utjehe nema, za prerano izgubljenim životom. Ali molimo te skupi hrabrosti nastavi imaš za koga, tu je Mihajlo, kruna vaše ljubavi. Naše iskreno saučešće, za suprugom, sinom, zetom. Marija i Mijo Mudreša sa porodicom.

Снежана Недовић Заплатић (Београд , Србија)

Драга сестро, прими наше најискреније саучешће.

Nena i Stojan Sredojevic (Beograd , Srbija)

Primite nase najdublje i najiskrenije saucesce, za Vasim:sinom, bratom, ocem i suprugom. Draga Dijana gubitak tvog Darka je jedan od teskih gubitaka koji se dese u zivotu. Tvoja je tezina veca jer si izgubila : velikog prijatelja, oslonac i sigurnost u zivotu. Ali moras biti jaka zbog malog Mihaila koji ce ti ulivati snagu.

Oscar Chirinos (Salt lake city , Utah)

Dear family i am so sorry for your loss, this is just such a tragedy i don’t even know how to express, just know that he won’t be suffering anymore and that at this time we must find strength. my deepest condolences to all of you. Oscar

Milo i Borka Lubarda (Cetinje , Crna Gora)

Dragi Darko pocivaj u miru bila je cast poznavatite,u ovim teskim trenucima nama samo ostaje da cuvamo sjecanje na tebe,poslednje zbogom,draga kuma Dijana i kumovi Jankovici primite nase iskreno saucesce.

Vesna Vulaš (Cetinje , Crna Gora)

Draga Dijana, povodom vašeg velikog gubitka primite naše iskreno saučešće. Vesna Vulaš sa porodicom.

Slavica Vujovic (Cetinje , Crna Gora)

Bio si ovozemaljski dar od Boga nasoj Dijani,a samim tim i nasoj porodici,tako da nam Darko ostaju dragocjene uspomene. Moje saucesce Dijani,Ratki i prijateljima tetka Slavica

Zorica Žarić (Podgorica , Crna Gora)

Draga Dijana, Ostali smo nijemi cuvsi za tragediju koja vas je zadesila. Primi nase duboko i najiskrenije saucesce,iako ne postoje rijeci kojima se tuga moze iskazati.

Nikola Vulas (Chicago , IL)

Dijana primi moje iskreno saucesce povodom smrti tvog supruga.

Sladjana Mihailovic-Kaludjerovic (Los Angeles , California)

Iskreno saucesce od mene draga moja drugarice.

Biljana Evans (Lake Zurich , Illinois)

Draga moja Dijana, primi nase naiskrenije saucesce

Vešo Mandic (Budva , Montenegro)

Violeta Dramićanin

Violeta Dramićanin (Beograd , Srbija)

Najiskrenije saučešće..Tuga i neverica… Neka počiva u miru..

Milenko i Marija Nedovic (Cetinje , Montenegro)

Povodom smrti vaseg voljenog Darka, a naseg dragog zeta primite iskreno saucesce. Dragi Darko nek tvoj vedri duh i plemenita dusa pociva u miru

Svetlana Kusevija (Podgorica , Montenegro)

Primite moje najdublje saučesće za Vašim sinom, ocem, bratom i suprugom. Draga Dijana gubitak partnera je jedan od najtežih gubitaka koji se može desiti u životu. Tvoja težina time je veca sto si izgubila ne samo partnera nego i velikog prijatelja, veliku sigurnost, ljubav i oslonac. Poznajući tebe i tvoju priču o njemu znam da ćes ga svojom ljubavlju i uspomenama, držati vječito živim u sjećanju Vašeg sina, tvom i Vaših najdražih. Darko pocivaj u miru.

Teresa & Zdzislaw Glodz (Norridge , Illinois)

Dear neighbor, Dijana- When we lose a loved one here on earth, we gain an angel in heaven that watches over us. Our most sincere condolences to you your son and for the whole family and especially Darko’s parents. May God rest his soul.

Biljana i Vesko Zivanovic (Chicago , Crna Gora)

Primite iskreno saucesce povodom srmti Vaseg muza,oca,sina,brata i zeta.Draga Dijana znam da je teško i voljeli bi da možemo da podelimo breme i bol koji sada nosiš.Bila nam je cast upoznati Darka,neka pociva u miru.

Zdravka Cuckovic (Chicago , IL)

Dijana, primi moje iskreno saucesce. Neka pociva u miru.

Lolo i Vladana Dulovic (Budva , Crna Gora)

Primite nase iskreno saucesce Komsije iz Budve

Ivan Vujovic (Podgorica , Crna Gora)

Draga Dijana primi naše najiskrenije saucesce povodom smrti supruga.

Milica Vujacic (Podgorica , Crna Gora)

Primite moje najiskrenije saucesce povodom smrti vaseg Darka.

Goca i Slavo Radosavljevic (Beograd, Mirjevo , Srbija)

Dijana primi naše najiskrenije saučešće za vašim i našim voljenim Darko. Bila je čast poznavati ga, brzo i lako smo ga zavoljeli, čim sam shvatila koliko puno voli i dobro pazi moju sestričinu meni je zauvjek prirastao za srce. Mnogo smo se radovali vašoj posjeti svake godine i teško je prihvatiti da se ovo desilo.

Vase Kuzman (Cetinje , Crna Gora)

Draga Dijana primi nase najiskrenije saucesce. Tvoja tetka Vase sa familijom.

Mirjana Vujovic (Cetinje , Crna Gora)

Primite iskreno saucesce povodom smrti Vaseg muza,oca,sina i zeta.Bila je cast i privilegija poznavati covjeka kakav je bio Darko.Mira i Zeljko Vujovic sa porodicom.

Mirjana Rajkovic (Cetinje , Crna Gora)

Ratka mi je jutros javila…žao mi je dušo…trenutno ne znam sto drugo da ti kažem sem da mi je žao, zaista…Vaša ljubav, zajednički planovi, ostvareni snovi…prosto mi se činilo da je nemoguće da se tako loše završi. Vjerovala sam da će bolest biti samo tužna faza koju ćete obadvoje zajedno prebroditi i izaći iz toga jači…ali…sudbinske neumoljiva. Jako mi je žao.

Aleksandra Vulaš (Chicago , IL)

Dijana učestvujem u žalosti. Ne znam što da napišem jer znam da ništa ne može umanjiti tu bol koju sada osjećaš. Mislila sam i molila sam da mi javite da se oporavio, ovo nijesam nikako htjela da čujem. Samo ti Mihailo može dati snagu, zbog njega moraš biti jaka.

Angela Cisneros (Chicago , IL)

I am so sorry for your loss, do not feel forsaken. Our Lord od with you. Feel his strenght and tjedna strenght of all your family around you.

Beata Dogić (Addison , IL)

My dear beautiful Dijana, please accept my condolences, just know that I am here for you, please do not hesitate to reach out, especially during this difficult time.We Are keeping you and Mihailo in our prayers.

Jovana Radosavljevic (Beograd , Srbija)

Nano primi nase iskreno saucesce od Goce i Slava sa porodicom budi nam jaka znamo da je tesko ali veruj mi smo uz tebe.

Justyna & Derek Kolodziej (River Grove, , IL)

Dijana, I am sorry that you are going through this difficult time, I am praying for peace for you and your family. Accept my condolences. I am very sad because I will be out on Thursday. I will pray for your husbands soul.

Lazar, Tina i Maja Nedovic (Cetinje , Montenegro)

Primite naše iskreno saučešće za Vašim sinom, ocem, bratom, suprugom i zetom. Bila je čast poznavati Vašeg Darka. U našim životima je ostavio neizbrisiv trag. Neka počiva u miru.

Milijana Mandaric (Addison , USA)

Voljeni moji,primite iskreno saucesce povodom smrti dragog Darka a tebi Darko mir i spokoj u nebeskom raju,

Share Your Memories Or Express Your Condolences Below

SEND FLOWERS

SEND FLOWERS