Nada Mihajlovic Nada Mihajlovic

Nada Mihajlovic

(1966 +2015)

Nada Mihajlovic, 48, beloved daughter of Djurdjija, loving mother of Marija (Bojan) Golub and Jelena (Djordje) Stojanovic, proud grandmother of Anamaria and Matej Golub, caring sister of Mara (Firas) Delic, loving aunt of Dino (Elizabeth), Sami, Dina and Tamara. Nada will be sorely missed by families Nikic, Ristic and Mihajlovic, as well as numerous other family members, Kumovi and friends in the Fatherland, the US and world-wide. Visitation Thursday August 20, 2015 from 11 a.m. to 12 noon at the New Gracanica Serbian Orthodox Monastery, Third Lake. Opelo (Serbian Orthodox Funeral Service) Thursday August 20, 2015 12 noon 12 noon at the New Gracanica Serbian Orthodox Monastery. Interment Most Holy Mother of God Cemetery.

For detailed information please contact:
SVETA GORA FUNERAL HOME, Chicago, tel 773-588-2200.Photo and Video

CONDOLENCES

Sreten Samoukovic (Rokford, USA)

Iskreno saucesce porodici a pokojnici da Gospod podari Mir u Vjecnom Naselju!

Jovanka Njegovan (Addison, Illinois)

Iskreno saucesce. Teta Nada je bila jedna divna osoba & uvjek nasmijana.

Vera Sekulic (Hanover park, Usa)

Drage moje Marija,Jelena i Mara znam da je bol duboka i jaka,praznina velika,ali srce puno ljubavi za nasu Nadu i da ce uvek biti sa nama i uz nas.

Marica Pavo LJubisa Dragana i mali Aleksandar Vukomanovic (Brcko, B i H)

Primite iskreno saucesce MARIJA I JELENA povodom smrti vase majke neka pociva u miru .Tetka Marica sa porodicom

Sara BLAGOJEVIC (BRCKO, B I H)

Iskreno saucesce Mariji i Jeleni saosjecamo sa vama .Tetka sara Goran Zoran sa porodicama neka joj bude laka crna zemlja

Fadila and Zinet Durmic (Roselle, Dupage co)

Nada je bila jedna divna osoba, dobra drugarica dobra Komsinica !!! Velika bol i tuga je danas u našem domu nemogu prestati misliti na našu Nadu zaista je ima veliko srce dobru dušu…. R.I.P dušo moja mila!!! Uvijek ćemo te se rado sjećati Pocivaj u miru Family Durmić

Siniša i Nikolina Mihajlovic (Beč, Austrija)

Iskreno saučešće Mariji i Jeleni od rodjaka Siniše i Nikoline! Da vam dragi Bog da snage da izdrzite ovo teško vrijeme! Neka počiva u miru!

Slavisa,Tomislavka,Milica,Slavica,Mihajlo Mihajlovic (Beč, Austrija)

Iskreno saucesce Mariji i Jeleni od Rođaka Slaviše sa porodicom.Nek je Strini laka crna zemlja i nek počiva u miru a vama da dragi Bog podari snage.

Savo Mihajlovic (Doboj, Bih)

Marija i Jelena primite iskreno saucesce od vasih najmilijih Mihajlovica i Starcevica iz Doboja.Iako smo miljama daleko znaj da se saosjecamo sa Vama i djelimo bol i tugu,koja Vas je zadesila.Strini Nadi neka bude laka crna zemlja,a nama svima ostaje da je nikad nezaboravimo i da se sjecamo lijepih trenutaka provedenih zajedno!!!

Miodrag Mihajlovic (Rockford, IL/USA)

Nada was a great woman, daughter, wife, mother grand mother, friend, fighter. My family and I were saddened to learn of Nada’s death. She will be in our memories forever.

Boban i Gospava Golub (Chicago, Illinois)

Bila si brizna prijateljica i herojski se borila sa svojom bolescu.Bila si osoba velikog srca jer si znala voljeti,davati i oprastati. Bila si i ostat ces uzor svima nama.Malo je vjecnosti ostalo da ti pokazemo koliko smo ti zahvalni, koliko nam nedostajes,koliko si nam znacila i koliko je ljubavi prema tebi ostalo koju ti nismo stigli iskazati.Rijec HVALA je malo naspram sto mi dugujemo tebi i tvojim djelima.Nasa istina je teska i bolna jer tvoj zivot nestade u trenu.Postoji nesto sto nikad umrijeti nece a to je ljubav,ponos i sjecanje na tebe!!

Vuka I Mladen Mihajlovic (Beč, Austrija)

Bol I tugu sa vama delimo I saosecamo. Daljina je velika ali bol nista nije manji. Boga necemo pitatisto nam je uze nego mu zahvaliti sto nam je dao. Neka je bog primi u carstvo svoje. Draga djeco I majko primite najiskrenije saucesce od Mihaovica iz Beca

Share Your Memories Or Express Your Condolences Below

SEND FLOWERS

SEND FLOWERS