Verica Krnic Verica Krnic

Verica Krnic

(1926 +2014)

Verica Krnic, 87, loving sister to Borislav Bresich, caring aunt to Kathy Bresich and Michael (Dawn) Bresich, devoted great-aunt to David and Danielle. Verica will be sorely missed by Gordana Bresich-Milenkovic, Dragan Bresich and Boris Draginic with their families, as well as numerous other family members and many dear friends in Serbia and the USA. Opelo, (Serbian Orthodox Funeral Service), Thursday 11 a.m. at Holy Resurrection Serbian Orthodox Cathedral, 5701 Redwood Drive, Chicago, IL 60631. Interment Montrose Cemetery in Chicago.

For detailed information please contact:
SVETA GORA FUNERAL HOME, Chicago, tel 773-588-2200.Photo and Video

CONDOLENCES

Katarina Bošković (Beograd, Srbija)

I danas, nakon devet dugih godina, tvoj osmeh je tu, u našim si srcima i mislima zauvek nasmejana. Sve dok sam živa, za mene ,nisi otišla. Hvala ti za dobrotu, za plemenitu dušu tvoju. Sveća u crkvi gori da nađeš put do nas. Tvoje kumče, Katarina.

Katarina Bošković (Beograd, Srbija)

Ti si bila jedinstvena ,po lepoti ,po osmehu, vedrom duhu i dobročinstvu. Nije lako živeti bez tebe, nada i vera da si na boljem mestu gde te anđeli čuvaju nam pruža utehu. Jednom ćemo opet svi biti zajedno. Hvala ti što si baš meni bila Kuma na krštenju. Dobro je što smo te imali. Katarina i Ružica 11.08.2022 god.

Bošković Katarina (Beograd, Srbija)

Prošlo je već sedam godina od kako nisi sa nama draga tetka Vera... Danas sve izgleda drugačije, a ti nedostaješ , tvoj osmeh i tvoj vedri duh. I danas, kao i predhodnih sedam godina upalila sam sveću da ti osvetlim put , da ti kažem da te nikada neću zaboraviti. Hvala ti za dobrotu. Tvoje kumče, odrasla Katarina.

Katarina Bošković (Beograd/Požarevac, Srbija)

Porodici iskreno saučešće. Navršilo se četrdeset tužnih dana od odlaska poštovane tetka Vere.Počivaj u miru i neka ti je večna slava i hvala.Velikodušnost i dobrotu koju je imala je sam dar od Boga.Neponovljiva i zauvek nasmejana,tako ću je ja pamtiti.Katarina

Gordana Milenkovic (selo Batusa, Srbija)

Danas,19.septembra2014.godine navrsava se cetrdeset tuznih dana otkako nije sa nama moja tetka Vera!Ne prodje dan da je se ne setim, jos uvek u glavi cujem njen grohotan smeh i mudre savete….ocekujem da telefon zazvoni ali nje nema.Znam da tako mora biti a ipak boli.Danas smo u Mkcima odrzali pomen u njeno ime i bili u mislima i molitvama sa njom!Verujem da je Bog uslisio nase molitve i da je tetka Vera medju andjelima!

Gordana Milenkovic (selo Batusa, Srbija)

Dragi moji Bresici u Cikagu, primite moje najiskrenije saucesce!Jos uvek ne mogu da verujem,da je moja najdraza tetka Vera otisla zauvek, da je vise nikad necu cuti ni videti!Izgubila sam nekog koga sam mnogo volela, nekog ko ce mi mnogo nedostajati…Ostace mi lepa secanje koja ce ziveti dok god sam ziva.Draga moja tetka Vera,pocivaj u miru ispokoju ineka ti je laka zemlja! Gordana sa porodicom Milenkovic i Bresic

Nena Milenković (Požarevac, Srbija)

Ništa neće moći da ispuni prazninu koju si ostavila u našim srcima. Bila si jedinstvena, neponovljiva.Jako ćeš mi nedostajati…Počivaj u miru među anđelima draga moja tetka Vera. Moje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima. My sincere condolances to faily and friends.

Ljiljana Klaric (Beograd, Srbija)

Otisla je moja Tetka vera, MOJA PRIJATELJICA, ostala je praznina, bila mi je podrska u svemu. Zivece TE u mom srcu i mislima zauvek. Na nebu sija jos jedna zvezda koja se zove TETKA VERA. Iskreno saucesce porodici i svima koji su je poznavali Zauvek VASA Ljiljica..

Share Your Memories Or Express Your Condolences Below

SEND FLOWERS

SEND FLOWERS